Landenweb.nl

MALDIVEN
Wegdromen bij deze luxe vakantiebestemmingen

Maldiven

Jij hebt het hele jaar hard gewerkt en bent er aan toe om compleet te ontspannen in luxe en weelde. Laat jij je tijdens je vakantie het liefst compleet in de watten leggen? Voor wie alvast wil dromen over een vakantie na de onzekerheid door COVID-19; dit zijn drie heerlijk luxe vakantiebestemmingen.

Ontspannen vakantie naar de Malediven

De Malediven is een paradijselijke vakantiebestemming die bestaat uit haast 1200 kleine eilanden. Het is niet moeilijk om hier te ontsnappen aan de dagelijkse sfeer. Exotische vissen zwemmen onder je waterbungalow door terwijl je uitkijkt over het helderblauwe zeewater. Kom tot rust op een van de parelwitte stranden, lees een goed boek op een bedje onder een wuivende palmboom of ga snorkelen of duiken met roggen en haaien. Tijdens zonsondergang geniet je van een verfrissende cocktail terwijl je het uitzicht op de Indische Oceaan in je opneemt. Denk jij direct: wat kan ik lenen? Wij hebben goed nieuws. Luxe vakantiebestemmingen worden namelijk steeds betaalbaarder, zeker wanneer je buiten het hoogseizoen (december tot en met april) reist. Er kan dan af en toe een bui vallen tijdens je verblijf, maar de prijzen liggen stukken lager en het is rustiger op je vakantiebestemming. Geld lenen is dus zeker geen noodzaak.

Luxe reis naar Dubai

Dubai is een indrukwekkende luxe vakantiebestemming. Als hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten wil Dubai in alles de grootste zijn. Hier vind je onder andere super de luxe hotels, overdadige winkelcentra waar je uitstekend kunt shoppen en fantastische restaurants. Relax in één van de jachthavens of kom tot rust op een van de zandstranden op de aangelegde kunstmatige schiereilanden in de vorm van palmbomen. Met dank aan low-budget airlines die tegenwoordig op Dubai vliegen is deze bestemming lang niet meer zo duur als het een aantal jaar geleden was. Wil jij graag allerlei activiteiten ondernemen tijdens je vakantie? Hou er dan rekening mee dat het hier erg warm is in het hoogseizoen.

Exclusief genieten in Monaco

In het Vorstendom Monaco maak je kennis met het goede leven. Monaco is favoriet bij de Europese beau monde en onder andere bekend van de Grand Prix van Monaco. In het op één na kleinste land ter wereld vind je extravagante hotels, op wandelafstand van het beroemde casino Monte Carlo. Als liefhebber van luxe auto's kijk je hier je ogen uit. De meeste mensen hier rijden rond in een Aston Martin, Bentley of Masarati. Wil jij je wel onderdompelen in de bruisende sfeer van Monaco maar kun je het niet veroorloven om hier te verblijven? Dan is het verstandig om elders aan de Franse Riviera te verblijven en uitstapjes te maken naar de dwergstaat. Nice ligt bijvoorbeeld op slechts 40 kilometer afstand van Monaco en is een uitstekende uitvalsbasis.