Landenweb.nl

NEDERLAND
Luisterboeken bibliotheek Rotterdam

Gratis luisterboeken bij Bibliotheek Rotterdam

Luisterboeken kunnen zich in een snel stijgende populariteit verheugen. Bibliotheek Rotterdam heeft de afgelopen jaren de collectie luisterboeken flink uitgebreid. Leden kunnen deze collectie gratis lenen. Er zijn inmiddels meer dan duizend titels van luisterboeken beschikbaar. Dat zijn luisterboeken voor volwassenen, voor de jeugd en een wat kleinere collectie Engelstalige luisterboeken. Voor leergierige luisteraars is er een keus uit lezingen en hoorcolleges op allerlei gebieden. Hierbij o.a. taalcursussen of audioreisgidsen.
U vindt een aantal lijsten met de aanwinsten vanaf 2005 op de site van Bibliotheek Rotterdam: Luisterboeken volwassenen, Luisterboeken jeugd, Engelse Luisterboeken
Ook kunt u luisterboeken opzoeken in de Catalogus
Kies voor de optie Exact zoeken en selecteer het bestand Collectie Bibliotheek Rotterdam. Vink naar keuze aan Volwassenen, Jeugd en/of Fictie/Nonfictie en klik op Zoek. Aan de rechterzijde kunt u verfijnen. Kies onder boeken voor ".. meer ..." en selecteer dan links "luisterboeken". Veel luisterplezier.