Landenweb.nl

MALLORCA
Beleef Cala dor als een Mallorquin

Mijn naam is Edwin Stal en ik wil graag dat vakantiegangers Cala d´Or beleven in de mooiste en zuiverste vorm. Het staat vakantiegangers natuurlijk vrij om lekker op het strand te gaan liggen uitrusten en ´s avonds een terrasje te pikken, te winkelen, een restaurant te bezoeken, te wandelen langs de boulevard en life muziek te luisteren. Juist dit brengt veel toeristen naar het prachtige Cala d´Or.

Zonder al te veel moeite kunt u een dergelijke vakantie optimaliseren en het tussen de locale beleven, hiervoor geef ik u nu de tips. Heeft u nog verder wensen over Cala d´Or of Mallorca, laat het me dan weten. Binnenkort verschijnt mijn gratis e-book over Mallorca en Cala d´Or in het bijzonder. Stuur mij een mail en ik bezorg u het e-book gratis per mail, indien het klaar is.

Voor dit moment kunt u gratis een pdf downloaden en uitprinten om mijn website met leuke en mooie tips over excursies die u zelf kunt ondernemen:


Cala d´Or heeft fantastische baaien. De mooiste en bijzonderste vind ik persoonlijk Cala sa Nau. Op Cala sa Nau treft u in de namiddag life muziek, soms een bandje en soms een dj. Cala sa nau trekt veel lokaal publiek. Je kunt er heel goed eten en drinken. De baai is wonderschoon en heerlijk om te snorkelen. De ligbedden zijn de beste van het eiland en heel comfortabel en chique. Massage kunt u hier ook krijgen.

Wilt u lekker Nederlands eten met de familie, ga dan naar één van de Nederlandse restaurants, u vindt er velen, zoals Restaurant Diferent, Restaurant Gusto, Indiana Johns, The Taste of Texas, The Pirate en Ca ´n Pedro.

Een tip voor degenen die graag spaans eten zijn de volgende restaurants: Ca´n Trompet, Es Caliu, Bar Fernando en Vicente in het centrum. In de haven mag u Aquarius niet vergeten. Een etentje in de haven is prachtig en niet duurder dan in het centrum.

Cala d´Or heeft de markt op zondagavond in het centrum op Plaza Costa, heel mooi. Veel locale artiesten verkopen daar handgemaakte artikelen.

Cala d´Or beschikt ook over een Fort "Es Forti", leuk om eens te bekijken. Het achterland van Cala d´Or is heuvelachtig en daar vindt u veel landbouw en mooie autentieke huizen. U kunt van Cala d´Or wandelen naar Kasteel Sanctuari, dat word aangegeven met bordjes. Ook wandelingen naar stranden zoals Cala sa Nau en Cala Mitjana zijn aan te raden.

Net ten zuiden van Cala d´Or ligt het natural park "Mondrago", hier kunt u wandelen, maar het belangrijkste zijn de 2 prachtige stranden. Deze baaien zijn groter, dan de baaien van Cala d´Or. U kunt Cala Mondrago bereiken per glass bottom boat "starfish".

Een Italiaans ijsje eet je bij Ciao Bei in het centrum van Cala d´Or. Ook de koffie is daar perfect.

Voor degenen die de spaanse kreogen gaan aandoen, kun je naar binnenstappen bij locale zaken zoals La Parada, Bar Esturia, etc. Je kunt dan een cana (tap bier) bestellen of een pinxo. Je krijgt dan een glas bier met een hapje op een broodje. Bij iedere bestelling krijg je een ander hapje. Doorgaans rekenen ze 1€ voor deze combinatie "spotgoedkoop" dus. Meer weten over Mallorca of Cala d´Or, vraag mijn informatiepakket of ebook aan via mijn website 
Ik wens iedereen een fantastisch verblijf op Mallorca en hopelijk tot ziens.

De jachthaven van Cala d´Or
Het strand van Cala sa Nau
Vakantiehuizen en appartementen op www.cala-dor.nl
Cala D' Or jachthaven