Landenweb.nl

ZUID-AFRIKA
Zuid Afrika rondreis 2

Met Zuid-Afrika online reis je met je eigen huurauto dwars door Zuid-Afrika. Wat ons betreft is dit de manier om het land te ontdekken. Samen met onze ervaren reisspecialisten stel je je individuele reis samen.

Of je nou 2 of 3 weken de tijd hebt voor de reis, met bouwstenen (korte reisonderdelen) maak je je eigen Zuid-Afrika reis zo lang als je zelf wilt. Uiteraard is het geen probleem om de bouwstenen iets te wijzigen; wil je ergens een nacht toevoegen, er uit laten of bijvoorbeeld de reis in tegengestelde richting volgen geef dat dan bij ons aan. Wij regelen ook passend vervoer en eventueel de (binnenlandse) vluchten.

Onze reisspecialisten kennen het land en kunnen je adviseren aan de hand van hun eigen reiservaring. Wij kiezen voor kleinschalige accommodaties die passen bij de plek waar je bent. Denk aan een sfeervolle bushlodge tijdens je safari, een rieten bijenkorfhuisje in Swaziland of een cottage in de bergen. Ook de excursies dragen bij aan de beleving van je Zuid-Afrika reis. Maak onder begeleiding van een lokale gids kennis met het leven in de Kaapse townships. Hij/zij kent de plek en laat je zijn leven zien. Je drinkt een biertje in het plaatselijk café, loopt langs de kapper en neemt een kijkje bij de buren. Of ga bijvoorbeeld op bootsafari, op zoek naar knorrende nijlpaarden en krokodillen.

Heb je geen zin om zelf te puzzelen dan hebben we ook alvast een aantal Zuid-Afrika rondreizen samengesteld waarbij we optimale combinaties hebben gemaakt van de verschillende bouwstenen.

Onze Zuid-Afrika rondreis ‘South African Experience’ is de meest geboekte reis. In drie weken maak je per huurauto een complete en afwisselende reis door Zuid-Afrika. Je start je trip in Johannesburg, speurt naar de Big 5 rondom het Krugerpark en eet bij lokale mensen thuis in Swaziland. Je slaapt op een Afrikaanse struisvogelboerderij en wandelt door oerbossen, voordat je in Stellenbosch tussen de wijnranken de lokale wijnen proeft. Je sluit de reis af in Kaapstad, waggelende pinguïns bij Boulders Beach en Kaap de Goede Hoop.