Landenweb.nl

VIETNAM
Vietnam rondreis

Van rijstterrassen naar kleurige en fleurige stadsmarkten. Vietnam online neemt je graag mee in het koloniale en bewogen verleden van Vietnam. Per fiets trek je langs waterwegen in de Mekong Delta, met de trein doorkruis je Vietnam van noord naar zuid en met de motorbike verken je gemakkelijk de gezellig, levendige steden.

Met een Vietnam reis combineer je fleurige markten, historische bouwwerken met de mysterieuze karstbergen. Vietnam online biedt diverse Vietnam reizen (bouwstenen) waarmee je zelf kunt gaan puzzelen voor je eigen individuele Vietnam reis. Wil je een nachtje korter of langer, iets toevoegen aan de bouwstenen, of een andere route, laat het ons dan gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Vietnam geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten regelen.

Voor je Vietnam reis hebben wij, van Vietnam online, bijzondere overnachtingsplekken geselecteerd, welke passen bij de sfeer en omgeving van het land. Zo slaap je in een karakteristiek stadshotel, geniet je van de rust in een sfeervolle bungalow aan het strand en proef je het lokale leven wanneer je logeert bij de lokale bevolking thuis.

Kun je niet kiezen tussen de vele bouwstenen of heb je geen zin om te puzzelen? Kies dan een van de Vietnam rondreizen waarin Vietnam online zelf al een aantal leuke bouwstenen in de rondreizen heeft verwerkt, waarbij we optimale combinaties hebben gemaakt. Met de 19-daagse rondreis “Go Vietnam” combineer je de hoogtepunten van dit Aziatische land met een tropische verrassing in het midden van de reis.