Landenweb.nl

FILIPPIJNEN
Ervaar het echte Manilla

Bezoek een van de grootste slums van Manilla, fiets rond in het oude gedeelte van Manilla, Intramuros, dwaal rond op de markt van Chinatown en ontdek de andere kant van de Filipijnse cultuur tijdens een van de vele hanengevechten.

Smokey Tours is een organisatie die tours aanbiedt om het echte Manilla te ontdekken. De tours die worden aangeboden zijn:

Smokey Mountain Tour
Bezoek Manilla's grootste vuilnisbelt waar de mensen middenin het afval wonen en werken. Ontdek hoe de mensen hier leven en maak kennis met de optimistische, gastvrije mensen. Een tour die je ogen opent en je de rest van je leven bij blijft.

Bicycle Tour
Ontdek Manilla per fiets. Begin in het oude gedeelte van Manilla, Intramuros en fiets door het Rizal Park naar Manilla Bay. Onderweg zijn er genoeg momenten om even tot rust te komen en te genieten van alle mooie plekken.

Cockfighting Tour
Hanengevechten is big business in de Filippijnen. Elk weekend worden de hanen voorbereid voor een van de vele gevechten en wedden de Filipino's welke haan de sterkste is. Ga mee met de Cockfighting Tour en ervaar van dichtbij de sfeer tijdens deze gevechten.


Market Tour
Loop rond op de markt van Chinatown en kom in aanraking met de Filipijnse cultuur. Er is werkelijk van alles te zien en te kopen: van fruit en kleren tot medische kruiden en digitale gadgets. Daarnaast leer je over de geschiedenis en bezoek je de Quiapa Church en de Moskee.

Door mee te gaan op een van deze tours maak je niet alleen kennis met de Filipijnse cultuur maar draag je ook bij aan het leven van de mensen in de slums. De tours worden gegeven door lokale gidsen en de opbrengst van de Smokey Mountain Tour wordt gebruikt om een lokaal project te ondersteunen.

Kijk op de smokeytours.com voor meer informatie over de verschillende tours en de mogelijkheid om te reserveren.