Landenweb.nl

CURACAO
Leuke activiteiten om te doen op Curacao

Wat we allemaal willen is terug kijken op een fijne vakantie! Door naar Curacao te gaan kun je zeker weten alles doen wat een vakantie je beloofd. Relaxen op het strand met een cocktail in de hand,luieren en genieten van de zon of van alles ondernemen en alles maar dan ook werkelijk alles van dit mooie land leren kennen. Zo kun je jetskieen, zwemmen met dolfijnen en of snorkelen. Je raakt niet uitgekeken en niet uitgepraat als je weer thuis bent aangekomen. Hier geniet je een vakantie die je niet snel zal vergeten en je zal staan popelen om nog eens te gaan en andere mensen net zo enthousiast te maken.

Kruidentuin Den Paradera
Wat je zeker gedaan moet hebben is een bezoek brengen aan de kruidentuin, in Den Paradera vinden we een allerliefst kruidenvrouwtje genaamd Dinah Veeris. Ze weet heel veel van alle geneeskrachtige kruiden die groeien op dit prachtige eiland. Ze maakt door het mixen van bepaalde kruiden de beste en meest geneeskrachtige drankjes en poedertjes. Ze weet er echt enorm veel van en kan je zo uren boeien door haar kennis van al deze kruiden, welke ze overigens van haar eigen moeder en oma heeft. Deze kennis gaat al generaties lang door deze familie. U krijgt een rondleiding door haar eigen grote kruidentuin en over elk wonderlijk kruid kan ze prachtig en boeiend vertellen. Mocht u in de buurt zijn is het een bezoek meer dan waard.

Saint Tropez Beach Club Sushi night
Bij de Saint Tropez Beach Club is het eten voortreffelijk. U moet de sushi hier geproefd hebben! Iedere maandagavond is het sushi avond en mocht u niet van sushi houden heeft u natuurlijk de keuze uit tal van andere voortreffelijke gerechten! Maar ook op de overdekte markt Marshe Bieuw, u kunt heerlijk eten bij de Gouveneur met uitzicht op de prachtige en beroemde handelskade,maar u kunt ook genieten van de culinaire hoogstandjes bij het Avila hotel!
Voor het ultime vakantie gevoel kun je heerlijke coktails drinken op een teras of heerlijk aan het strand. Waaronder natuurlijk de klasieker Blue curacao. Die natuurlijk zijn naam dankt aan dit mooie eiland.

Uitgaan bij Cabana Beach
Voor verschillende leeftijden zijn er leuke dingen te doen en als u gaat zou ik zeker op woensdagavond gaan dansen bij Cabana. Trek u mooiste en lekkerst zitten de kleding aan want hier ga je helemaal in op de prachtige muziek. De heerlijke drankjes zullen u zeker kunnen bekoren. Er zijn verschillende super gezellige gelegenheden te vinden hier maar deze zou ik zeker niet overslaan. Waarom op woensdagavond hoor ik u denken? Omdat het dan Caribean night is! Cabana is op dat moment de place to be! U zult zich spoedig in hogere sferen wanen en genieten van de allermooiste tropishe klanken. Het kost menigeen moeite om stil te blijven staan en of zitten en dit is ook zeker niet de bedoeling,dans zolang je dansen kunt is het motto in Curacao!

Terug thuis gekomen zal werkelijk iedereen zal enthousiast worden na het horen van uw enthousiaste warme en lovende verhalen en natuurlijk na het zien van al uw mooie foto`s en filmpjes. Je moet er een keer geweest zijn om mee te kunnen praten over dit prachtige eiland. Het leven is hier een groot feest, voor hun maar ze leven ernaar om het de vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken, en wat u ook van uw vakantie verwacht DAT gaat ze zeker lukken. Boek en beleef de vakantie van uw dromen.
Kortom hier zult u echt de vakantie van u leven meemaken!