Landenweb.nl

CUBA
Cuba rondreis

Een reis terug in de tijd, ervaar het op het authentieke eiland Cuba. Met Cuba online reis je met je eigen huurauto over dit tropische eiland in de Caribische zee, waarbij verstilde dorpjes en tabaksvelden worden afgewisseld met een wandeling door ongerept regenwoud en relaxen op parelwitte stranden. Aan de hand van onze Cuba reizen, oftewel Cuba bouwstenen, kun je zelf gaan puzzelen voor een individuele rondreis door Cuba.

Ben je benieuwd naar de herkomst van een sigaar? Of wil je graag in de voetsporen treden van Ché en Fidel? Met de vijftien verschillende bouwstenen stel je zelf je eigen Cuba reis samen waarbij je een duik in de cultuur en natuur van dit veelzijdige Caribische eiland maakt. Wil je iets toevoegen aan de bouwstenen, een nachtje korter of langer, of een andere route, laat het ons dan gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Cuba geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten en een geschikte huurauto regelen.

Cuba online is voor je op zoek gegaan naar karakteristieke accommodaties die passen bij het land en de omgeving waar je verblijft. Zo slaap je tussen de tabaksvelden in een landelijke hotel met zwembad en ervaar je de tradities van Cuba tijdens een overnachting bij de Cubaan thuis. Wil je net iets sfeervollers kies dan voor de Special Stay accommodaties zoals een ruime bungalow of een ontspannen strandresort.

Vind je het lastig in te schatten hoe de bouwstenen op elkaar aansluiten of heb je geen zin om te puzzelen? In onze Cuba rondreizen hebben we zelf al een aantal leuke bouwstenen in een rondreis verwerkt, waarbij we optimale combinaties hebben gemaakt. Met de rondreis “Onder de rook van sigaren en salsa” trek je het afgelegen binnenland in vol kleurrijke varens, orchideeën en koloniale stadjes maar heb je ook tijd om te relaxen aan het lui-lekker strand