Landenweb.nl

COSTA RICA
Costa Rica rondreis

Ontdek de ‘Pura Vida’ met een rondreis door het groene Costa Rica. Met Costa Rica online kom je langs fotogenieke vulkanen, mysterieuze nevelwouden, ongerepte oerwouden en tropische stranden. Je reist voornamelijk met de huurauto zodat je je eigen tempo kunt bepalen. Een aantal excursies zijn van te voren inbegrepen, zodat je het land echt beleefd en dichtbij de natuur komt te staan. Zo ga je bijvoorbeeld kanoën door junglekanalen op zoek naar dieren en ananas proeven bij een lokale boer.

Aan de hand van korte Costa Rica reizen (bouwstenen), kun je zelf puzzelen en een eigen individuele rondreis samenstellen. Wil je schildpadden eieren zien leggen op het strand? Of lopen door groene, nevelige boomtoppen? Met de verschillende bouwstenen stel je je eigen Costa Rica reis samen en word je ondergedompeld in de natuur. Wil je iets wijzigen in de reis, een nachtje korter of langer of een andere route, laat het ons gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf in Costa Rica geweest en geven je graag advies. Naast de bouwstenen in Costa Rica, bieden we ook bouwstenen aan in Nicaragua en Panama. Ook kunnen we ook een bijpassende vlucht en een geschikte huurauto voor je regelen.

Tijdens de rondreizen van Costa Rica online slaap je in kleinschalige en sfeervolle accommodaties die goed passen het land. Zo slaap je in een eco-lodge midden in de natuur, een houten huisje aan de kust en oude haciënda. Wil je wat meer comfort of een extra bijzondere locatie? Kies dan voor onze comfort optie, zoals een lodge op de flanken van de Arenal vulkaan.

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de bouwstenen of een logische route uit te stippelen? Costa Rica online biedt ook Costa Rica rondreizen aan waarbij we zelf bouwstenen die goed bij elkaar passen, in een complete rondreis hebben verwerkt. Tijdens de rondreis ‘Arriba Costa Rica’ zie je bijvoorbeeld in ruim twee weken tijd de belangrijkste parken, ga je van de gebaande paden af, en eindig je aan een tropisch zandstrand.