Landenweb.nl

THAILAND
Thailand rondreis

In to the Jungle! Laat je verrassen door de tropische regenwouden, speur naar wilde olifanten en ontmoet de kleurrijke en gastvrije bergvolkeren met Thailand online.

Al reizend per trein en bus ontdek je het afwisselende landschap van hoge watervallen en groene bergpassen dat Thailand je biedt. Ben je nieuwsgierig naar de tuktuk-ritjes van levendig Bangkok? Of zoek je liever de rust op van de natuur of een van de idyllische eilandjes in de Indische Oceaan?

Thailand online heeft verschillende Thailand reizen (korte bouwstenen) in haar aanbod waarmee je zelf je eigen individuele Thailand reis kunt samenstellen. Wil je iets toevoegen aan de bouwstenen, een nachtje korter of langer, of een andere route, laat het ons dan gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Thailand geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten regelen.

Tijdens de reizen van Thailand online slaap je in kleinschalige authentieke accommodaties die passen bij de sfeer en omgeving van het land. Proef het lokale leven wanneer je logeert in een van de bergdorpen of zak rustig in slaap in een van de drijvende huisjes in het meer. Wil je net iets sfeervollers kies dan voor de Special Stay accommodaties zoals een luxe safaritent aan de River Kwai of of een ontspannen strandresort.

Kun je niet kiezen tussen de vele bouwstenen of heb je geen zin om te puzzelen? Thailand online biedt ook een aantal Thailand rondreizen waarin we zelf al een aantal leuke bouwstenen in een rondreis hebben verwerkt, optimale combinaties. Met de rondreis “A Taste of Thailand” reis je bijvoorbeeld in vijftien dagen terug in de heftige geschiedenis van de River Kwai, droom je weg bij sprookjesachtige watervallen en kom je tot rust aan tropisch strandparadijs.