Landenweb.nl

PERU
Peru rondreis

In de voetsporen van de Inca’s! Onderweg naar de verborgen Inca stad Machu Picchu spot je condors, drink je de lokale Pisco, bezoek je kleurrijke markten en maak je kennis met de gastvrije Indianen.

Ontdek met Peru online het afwisselende landschap van Peru per bus en trein. Je reist vanuit de oase in woestijnachtig kustgebied langs diepe canyons, groene terrassen en het hooggelegen Titicacameer van de toppen van het Andesgebergte.

Heb je interesse in een actieve trekking richting Machu Picchu? Wil je op stap met de lokale bevolking? Of ontspan je liever in de warme Amazone jungle? Peru online heeft verschillende Peru reizen (korte bouwstenen) in haar aanbod waarmee je zelf je eigen individuele Peru reis kunt samenstellen. Wil je een nachtje korter of langer, iets toevoegen aan de bouwstenen, of een andere route, laat het ons gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Peru geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten regelen.

Tijdens de reizen van Peru online slaap je in kleinschalige authentieke accommodaties die passen bij de sfeer en omgeving van het land. Zo slaap je in een bloemrijke koloniale posada, geniet je van de rust in een sfeervolle berglodge met warmwaterbronnen en proef je het lokale leven wanneer je logeert bij de bevolking thuis.

Kun je niet kiezen tussen de vele bouwstenen of heb je geen zin om te puzzelen? Peru online biedt ook een aantal Peru rondreizen waarin we zelf al wat leuke bouwstenen in een rondreis hebben verwerkt. Hierbij hebben we optimale combinaties gemaakt waarbij rekening is gehouden met een logische route en hoogteverschillen.

De 19-daagse rondreis Vamos Peru biedt een mooie combinatie van de hoogtepunten van dit Andes land, waarmee je eindigt bij het hoogtepunt voor veel reizigers: het Inca bouwwerk Machu Picchu.