Landenweb.nl

MAROKKO
Marokko rondreis

Het sprookje van 1001 nachten, die ontdek je in Marokko! Met Marokko online struin je door de souks van de medina, ontdekt je groene palmvalleien en trek je per kameel de woestijn in.

Marokko online heeft verschillende Marokko reizen (korte bouwstenen) in haar aanbod waarmee je zelf je eigen individuele Marokko reis kunt samenstellen. Je reist per trein, bus of autohuur door het land. Benieuwd hoe je een echte Marrokaanse tajine bereid? Of wil je graag kennis maken met de echte berbers van het land? Met de dertien verschillende bouwstenen kun je zelf een combinatie maken die bij jouw past. Wil je iets toevoegen aan de bouwstenen, een nachtje korter of langer, of een andere route, laat het ons dan gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Marokko geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten regelen.

Marokko online is voor je op zoek gegaan naar karakteristieke accommodaties die passen bij het land en de omgeving waar je verblijft. Zo slaap je in een berbertent in de woestijn en wordt je de dag erna wakker in je kasbah hotel met uitzicht op het atlasgebergte. Wil je net iets sfeervollers kies dan in de koningssteden voor de Special Stay accommodaties, dan verblijf je in een kleine riad compleet met Marokkaanse tegeltjes en dakterras.

Kun je niet kiezen tussen de vele bouwstenen of heb je geen zin om te puzzelen? Marokko online biedt ook een aantal Marokko rondreizen waarin we zelf al een aantal leuke bouwstenen in een rondreis hebben verwerkt, optimale combinaties. Met de rondreis “Magnifiek Marokko” reis je bijvoorbeeld in 2 weken via koningssteden als Meknes en Fes door het binnenland naar de rode woestijn om tenslotte nog lekker uit te waaien aan het strand.