Landenweb.nl

KENIA
Kenia rondreis

Op safari gaan doe je het beste in het safari land van Afrika, Kenia! Met Kenia online reis je privé of in een kleine groep door de wildparken van Kenia en Tanzania op zoek naar de big 5. Maar Kenia en Tanzania biedt meer. Leer meer over het Keniaanse leven bij de Masai stam, pluk je eigen koffie op een koffieplantage of fiets langs de kleine dorpjes aan de rand van de Kilimanjaro.

Kenia online heeft verschillende Kenia reizen (korte bouwstenen) in haar aanbod waarmee je zelf je eigen individuele Kenia/Tanzania reis kunt samenstellen. Je reist per privétransfer of in een kleine join-in door het land. Benieuwd geworden naar de natuur en de cultuur van deze landen? Met de verschillende bouwstenen kun je zelf een combinatie maken die bij jouw past. Wil je iets toevoegen aan de bouwstenen, een nachtje korter of langer, of een andere route, laat het ons dan gerust weten. Onze reisspecialisten zijn zelf ook in Kenia en Tanzania geweest en geven je graag advies met hun reiservaringen. Naast de reis ter plaatse kunnen we ook bijpassende vluchten regelen.

Kenia online is voor je op zoek gegaan naar karakteristieke accommodaties die passen bij het land en de omgeving waar je verblijft. Zo verblijf je in een knus koloniaal stadshotel, tented camp en een sfeervol beach resort. Wil je net iets sfeervollers kies dan voor de Special Stay accommodatie, je verblijft dan in een lodge of tented camp met extra aandacht voor de natuur en aankleding van de accommodatie.

Kun je niet kiezen tussen de vele bouwstenen of heb je geen zin om te puzzelen? Kenia online biedt ook een aantal Kenia rondreizen waarin we zelf al een aantal leuke bouwstenen in een rondreis hebben verwerkt, optimale combinaties. Met de rondreis “Grenzeloos verlief op Afrika” reis je bijvoorbeeld in 19 dagen van de Masai krijgers, via het wildpark Masai Mara naar de Serengti, het natuurpark van Tanzania. Je reis sluit je uiteindelijk af op een van de witte bounty stranden van Zanzibar.