Landenweb.nl

JORDANIE
Jordaniƫ met Wadi Rum wereldwonder Petra en duiken

Reizen naar Jordanië betekend, duiken, woestijn en cultuur opdoen. Tijdens onze reis hebben we 5 dagen gedoken, hebben Petra bezocht en een tochtje gemaakt door de woestijn van Wadi Rum.

Voor het duiken beschikt Jordanië over een 25km lang strand aan de Rode Zee. Het water kan van 19° tot 28° verschillen afhankelijk welk seizoen je gaat? Het is kantduiken, maar toch bieden ze je ook boorduiken aan. Tot je vaststelling zie ja dat je veel meer betaald en toch op dezelfde plaatsen gaat duiken. Op 1 eilandje na.

Petra is een leuke tocht die je beter niet midden in de zomer doet omdat dat het dan te warm is. Wij hebben er 14 km afgelegd. Bezoek ook het klooster. Dit kost je ofwel een ezel huren of 800 treden afleggen. Onderhandel de prijs zeer zwaar omdat ze je anders enorm afzetten. Wij zijn van 35JD pet persoon naar 20JD voor 3 personen gegaan.

Om ons reisverhaal volledig te lezen en onze honderden foto's te bewonderen? Bezoek dan mijn webpagina van Jordanië: Webpagina van Jordanië, Aqaba, Wadi Rum, Petra en duiken

Wil je andere landen waar we al zijn geweest? Bezoek dan de pagina:
Alle duikresiverslagen met zeer veel foto's Kies een land en voor de foto's klik je op de groene url's. Je vindt er honderden foto's per reis terug.

Veel kijkplezier en mogelijk goede reis gewenst,
ADC Diving duiken Antwerpen - Deurne

Klik op de menuknop bovenaan het scherm voor meer informatie