Italian Residence is een internet reisbureau, met de snelheid van de toekomst maar met de service en aandacht uit het verleden, zie hier reacties van de vele tevreden klanten die u voorgingen:
Fam Teuwsen reactie m.b.t. Italian Residence zoekopdracht (29-01-2016)
Marianne en haar team bij Italian Residence zijn echt TOP!
Ze denken echt met je mee om op basis van je gezins- of groepssamenstelling de perfecte vakantie in Italie te vinden die naadloos aansluit bij je wensen.
In 2014 zijn we met een groep van 35 man! (17 volwassen en 18 kinderen) met Italian Residence op vakantie geweest in Verdi-Vecchia en dat was echt subliem!
Ze reageren enorm snel op e-mails en zitten er echt bovenop, zoals het eigenlijk hoort maar zoals je het helaas niet overal meer ziet.
Als je op zoek bent naar een unieke vakantie in Italie, dan kan ik Marianne en haar team van hart aanraden! Bjorn Teuwsen
Fam Fierens reactie m.b.t. Italian Residence verblijf Los-Godi (14-09-2015)
Na 8 jaar door Marianne Moerdijk aan super-vakanties te zijn geholpen in Cinque Terre, Toscane, Umbrië en de Marche, wilden we voor de zomer 2015 eens iets anders. Wat geweldig Marianne, dat jij ons opnieuw hebt geadviseerd bij het zoeken van goede locaties! Inmiddels ken je ons gezin en weet je helemaal wat wij belangrijk vinden. Aankomende zomer gaan we genieten van de Amalfikust in het door jouw geadviseerde onderkomen .Los-Godi.. Vervolgens reizen we door naar Dan-Giul, waar eindelijk, na 8 jaar, een plaatsje vrij is gekomen in dit geweldige huis. Maar wat vond ik het lastig om in de buurt van Napels voor 4 dagen een hotel te boeken voor ons gezin! En zonder dat ik erom vroeg, kwam jij met een idee: Capri! Nog niet eens een hotel die jij zelf in je aanbod hebt staan. Je hebt de reis compleet gemaakt..... Meedenken met de klant en een locatie zoeken via een andere reisorganisatie!’ Dàt noem ik echt Persoonlijke Service, mèt een hoofdletter. Heel hartelijk dank, namens ons allemaal!
Fam. Van der Veen
Geplaatst op: 09-12-2016 (Verdi-Ferre)
Ik heb jullie al een paar keer aangeraden! Jullie hebben al onze vragen heel zorgvuldig en geduldig beantwoord. Het waren er nogal wat, doordat wij zelf onze bruiloft vanuit Nederland hebben geregeld hadden wij nogal wat vragen, en deze zijn met alle liefde beantwoord! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige week en een fantastische mooie dag! De route beschrijving was goed en alle verdere info ook. Alleen maar lof!! Wij, samen met onze bruiloftsgasten hebben genoten van de prachtige locatie! Het uitzicht was adembenemend en het huis overtrof onze verwachtingen. Het was zoveel mooier in het echt! De tuin was geweldig, we hebben onze ceremonie gehouden tussen de olijfbomen met de prachtige uitzicht op Montecatini achter ons, een droom die uitkwam. Stefano geeft al z'n passie en liefde aan het huis, en dat is op zoveel fronten te zien. Het huis en de enorme tuin waren tot in de puntjes verzorgd. Ook het diner en taart werden door Stefano en familie met pure passie verzorgd en werkte met alleen de meest verse en duurzame ingrediënten. Alles maar dan ook alles was er te voldoende te vinden, lades en kasten vol met bestek en servies, twee wasmachines, mountainbikes, kinderfietsen en voetbal- en volleybalveld met ballen! Perfect!! Grazie mille
Nancy Agten
Geplaatst op: 01-11-2016 (Mar-Calf)
We hebben heel wat ongemakken gehad tijdens ons verblijf in Italië. Italian Residence heeft heel de tijd heel professioneel, en snel gehandeld. En voor een compromis gezorgd met de eigenaars!! Pas als er problemen zijn, weet je hoe belangrijk de service is!
Fam. van der Heijden
Geplaatst op: 07-10-2016 ( Los-Lupe)
Graag wil ik jullie complimenteren met de fantastische goede wijze waarop alles vanuit jullie organisatie georganiseerd is. Ik moet bekennen dat ik een beetje twijfels had over het boeken van een huis puur via internet, zonder persoonlijk contact, maar dat was helemaal niet nodig geweest!
Cristel en Evert de Graaf
Geplaatst op: 04-10-2016 (Verdi-Trer)
We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad dankzij de fantastische service en het creatieve meedenken van Italian Residence. Op aanraden van IR hebben we gekozen voor de prachtige locatie Verdi-Trer. Een heerlijke wijnboerderij in de buurt van Faenza, met alle voorzieningen die je kan wensen en vooral ook geweldig personeel! Zowel in de periode naar de bruiloft toe is veel uit handen genomen door zowel IR als door de mensen van Verdi-Trer. De dag zelf hebben we met volle teugen kunnen genieten doordat alles tot in de puntjes geregeld was! Het is duidelijk te merken dat de locatie ruime ervaring met het organiseren van bruiloften heeft. Alles liep op rolletjes, er was een romantische setting gecreëerd en al het personeel liep van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes met een brede glimlach rond om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was verrukkelijk en de wijn fantastisch! Alle gasten (inclusief wijzelf) hebben zo genoten dat iedereen met weemoed weer naar huis ging. Ik wil Italian Residence bedanken voor alle geweldige tips, het creatieve meedenken, het vertalen en alle hulp in de organisatie. Zonder jullie was deze week en vooral bijzondere dag nooit zo'n succes geworden!
Fam Schoenmakers
Geplaatst op: 27-09-2016 (Verdi-Franc)
Hallo Marianne en team, Wij willen jullie laten weten dat wij een super vakantie hebben gehad in Italië. Na jaren over de hele wereld op vakantie te zijn geweest hadden wij besloten om met de auto naar Italië te gaan dit jaar. Met jullie hulp hebben we een super huis gevonden. Wat zijn wij onder de indruk van Italië en wat was het een mooi huis. Jullie service is super en op onze vragen kwam altijd gelijk een antwoord. Jullie gehele team is erg enthousiast en staan altijd klaar om antwoord te geven en suggesties te doen. Italië als vakantieland is echt geweldig. Toscane is echt prachtig. Wij gaan zeker nog andere streken ontdekken en wij weten zeker dat jullie ons dan weer bij zullen staan met onze zoektocht naar die ene parel.......
Fam Germeraad
Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Gole)
Wij hebben het adres van Italian Residence, na thuiskomst, direct warm aanbevolen bij onze familie en vrienden. Omdat het voor ons de eerste keer was dat wij ons met de directe familie, ter viering van ons 50 jarig huwelijksfeest, in een vakantiehuis-avontuur stortten, hebben wij ons door Marianne Moerdijk en haar team laten adviseren. Geen moeite was te veel om ons, uiteindelijk, aan een prima passend vakantiehuis in Italie te helpen. Zelf waren wij op internet al snel de kluts kwijtgeraakt door het enorme aanbod. Zowel de tips vooraf als de reisdocumenten waren tip top verzorgd. Ook van de, door Italian Residence aanbevolen autoverhuur organisatie op Vliegveld Pisa hebben wij, gebruik gemaakt en zijn daar zeer over te spreken. What you see is what you get, zonder vervelende nasmaak. Ook de website was een uitstekende handleiding in het doolhof van het Italiaanse vakantiehuis aanbod. Omdat het door ons gekozen huis nog maar sinds kort in het bestand van Italian Residence was opgenomen, was het voor ons best wel spannend of de betrekkelijk summiere omschrijving zou overeenkomen met de werkelijkheid. Ondanks onze jarenlange Italië (Toscane) ervaring, was de Villa in Tregole, vanaf dag één, een openbaring. Het royale huis met het prachtig nieuwe zwembad ende enorme (tuin), heeft onze verwachtingen in verre overtroffen. Vooral de ligging, privacy en supercomplete inrichting hebben van onze week, Chianti in Toscane, een waar feest gemaakt, waar nog lang over zal worden nagemijmerd. De locale beheerder heeft voor ons , met behulp van de bij het huis horende profi pizzaoven, een heerlijke en gezellige pizza-experience verzorgd. Zowel de ligging als de inrichting van deze karaktervolle vila krijgen van ons een dubbeldikke voldoende.
Fam. Leiblum
Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Sale)
Wij zouden Italian Residence zeker aanraden aan familie en vrienden en hebben dit ook al vaker gedaan met positieve gevolgen. Na al die jaren vertrouwen wij jullie op de adviezen. De communicatie is snel en adequaat, het komt altijd goed. De informatie is uitgebreid, behulpzaam en prettig. Het geeft een veilig gevoel dit bij de hand te hebben. Ik vind het een voordeel dat jullie de meeste plekken persoonlijk hebben bezocht. Fantastische plek. We hebben zelden zulke lieve en gastvrije mensen ontmoet die het met recht als hun missie beschouwen om je verwennen met een heerlijk ontbijt, met liefde gebakken eitje, zelf gemaakte taartjes en heerlijke koffie. Niets is te veel om je te helpen, het was hartverwarmend. Mooie plek, bedrijf geheel in bedrijf, je kunt het land op om verse groenten en fruit te plukken. Even uitleggen aan de kinderen dat het varken dat in de stal ligt volgend jaar op je ontbijtbordje verschijnt, maar zo werkt het nu eenmaal in het echte leven. En dan is de worst niet lichtgevend maar gewoon zoals worst er uit hoort te zien. We hebben optimaal genoten van de plek en de omgeving. In de Marche
Fam. Wammes
Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)
De service van Italian Residence was uitstekend! Voor een groep van 10 personen is het lastig om zelf dé perfecte vakantievilla te vinden. Wij hebben per e-mail onze wensen aan Marianne kenbaar gemaakt en binnen een aantal dagen kregen wij een tiental huizen doorgestuurd. Stuk voor stuk prachtig! Eenmaal de vakantievilla geboekt kon de voorpret beginnen. De tips, informatie en reispapieren hebben daar zeker aan bijgedragen. De foto's op de website geven de realiteit weer.
Peter en Wieke
Geplaatst op: 23-09-2016 (Los-Leno)
Je hebt ons weer verrast met je advies. Nu 14 dagen terug van vakantie, fotoboek in de hand, realiseren wij ons opnieuw wat een schitterende vakantieplek we hebben gehad. Wat een rust, met z’n tweeën in het huis en op het grondgebied, uitkijkend over het altijd andere meer. Als je op het terras zit, heb je geen behoefte om er op uit te trekken (wel gedaan natuurlijk).Ondanks het mindere weer (vergeleken bij vorig jaar) volop genoten. Complimenten voor de huiseigenaar (in z’n gastenboek reeds melding van gedaan). Aan alles gedacht, je greep nooit mis en wat een smaak, we voelden ons vanaf het begin thuis.Kortom voldoende redenen om je reisbureau weer bij kennissen aan te raden en.. als we naar Italië gaan dan gaan we via Italian Residence.Complimenten!!!!
Aimée Bentinck
Geplaatst op: 23-09-2016 (Dream-Anna)
Wij hadden het leukste appartement aan de Amalfi kust. Beste Marianne en team, Ik wilde jullie nog even hartelijk bedanken voor de onuitputtelijke suggesties en het tot in diep in de nacht communiceren over de beste en leukste plekjes aan de Amalfi coast. We hadden een pracht vakantie en ik denk inderdaad het leukste appartement in Amalfi. Ik laat mij graag nog eens door jullie adviseren, het was top! Veel dank.
Fam van der Linden
Geplaatst op: 23-09-2016 (Amber-Vona)
We hebben een heerlijke vakantie gehad via Italian Residence in Italië. Italian Residence gaat in haar service niet alleen een stapje maar een grote stap verder. Nadat we aangegeven hadden wat wij zochten qua verblijf met onze 1,5 jarige dochter dacht Marianne met ons mee en kon zij van verschillende locaties en regio's precies aangeven wat de voor en nadelen waren. Met als resultaat de perfecte bestemming. Alle communicatie ging razendsnel en ook papieren en betaling gingen erg soepel. Je merkt dat Marianne de locaties zelf bezocht heeft en kon door dit persoonlijke contact ook nog eens het appartement op de begane grond regelen dat wij zo graag wilden. Echt aan aanrader!
Wilt u meer weten? Bezoek dan onze website Italian Residence

Artikelen


   ITALIE

Vakantie aan het Gardameer
Wat zeggen klanten over Italian residence
Italie Fietsvakantie
Italie Fietsvakantie 2
Florence
Vinci
San Gimignano
Volterra
Lucca
Italie in vogelvlucht
Cityhoppen in Italië
Ontdek Florence per boot
Vitaal en gezond de zomer uit
Adembenemend Abruzzo
Abruzzo op de fiets ontdekken
De kastelen van Abruzzo
Bezoek Abruzzo in de winter
De Oltrepo Pavese een onontdekt Toscane
Italiaanse Toestanden
Fietsen in Le Marche Italie
Wandelen in Le Marche Italie