Landenweb.nl

ITALIE
Kamperen in Italie

 

Italie is een ideaal land om te gaan kamperen, het heeft een prima klimaat en je kunt hier bijna het hele jaar op een camping vertoeven.

Bijzonder mooi zijn de campings rond het Gardameer  Of het nu in uw eigen tent of een gehuurde stacaravan is op camping Gardameer vindt u de leukste campings en beste aanbieders. De site staat bovendien vol met informatie over bezienswaardigheden en activiteiten rond het meer. Lees dus snel verder en boek uw camping via Camping Gardameer!

Camping Bella Italia is een kindvriendelijke camping van topkwaliteit is geschikt voor jong en oud. Bella Italia beschikt over een professioneel en enthousiast animatie team, meerdere zwembaden en een schitterende omgeving. Bella Italia geniet van een directe ligging aan het Gardameer en het pittoreske plaatsje Peschiera del Garda ligt op maar 1 kilometer afstand.

Kenmerkend van Bella Italia is haar vriendelijke atmosfeer. Kinderen van jong tot oud komen hier aan hun trekken. Maar voor de volwassenen is er ook zeker veel te beleven! Zo kunt u cultuur snuiven in een van de omliggende schilderachtige Italiaanse dorpjes, genieten van de zomerse zon op het kiezelstrand onder het genot van een fris drankje of kunt een duikje nemen het beroemde meer. 

Camping Cisano ligt in het populairste en gezelligste gedeelte van het Gardameer, vlakbij de plaatsen Bardolino, Garda en Lazise. Je kunt dus makkelijk een bezoekje brengen aan deze gezellige dorpjes, maar ook kun je een dagje genieten in een van de vele pretparken die deze omgeving rijk is. Op camping Cisano zelf worden er vele activiteiten georganiseerd zodat niemand zich hier zal vervelen! De verschillende accommodaties zijn ruim opgezet en gelegen in een groene omgeving