Landenweb.nl

FRANKRIJK
Boot huren in Frankrijk

Frankrijk is een van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders, en dat is zo gek nog niet! Frankrijk staat bekend om de prachtige natuur, de goede wijnen, het heerlijke eten en de rust en ruimte.  Of het je nu een natuur- of sportliefhebber bent, graag de cultuur en steden wilt ontdekken. Houdt van kamperen of meer een luxe vakantieganger bent, de vele mogelijkheden in Frankrijk laten niet te wensen over.

Zeiljachten

Zeiljachten

Huur een boot via Click&Boat en vaar erop uit om Frankrijk vanaf het water te ontdekken. Of u nu één of meerdere dagen het water op wilt, u kunt een boot huren in Frankrijk in een van de vele havens. Ruil bijvoorbeeld uw camping deze zomer in voor een boot! Met meer dan 5500 kilometer kustlijn is Frankrijk een van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Meer dan 350 havens zijn verspreid langs de kust en bieden veel startpunten voor uw zeilvakantie.

 

Kustlijn

Kustlijn

Geniet van een zeilvakantie langs de Côte d’Azur of een vaarvakantie over het Canal du Midi. La Rochelle en Lorient, gelegen aan de Atlantische kust zijn ideale vertrekpunten voor een zeiltocht in het zuiden van Bretagne. Aan de kust van de Middellandse Zee zijn Marseille, Hyères en Bandol populaire havens. Vele populaire Franse steden zoals Marseille, Nice, Montpellier, liggen aan de kust van de Middellandse zee. Tip! Tijdens een bezoek aan Marseille of Hyeres mag u zeker een bezoek aan het nationaal park van de Calanques zeker niet overslaan!

Marseille

Marseille

U kunt zowel een boot huren met als zonder schipper. Voorafgaand aan vertrek raden wij u aan om te controleren of u over het juiste vaarbewijs bezit. Of u nu een motorboot, zeilboot of catamaran huurt. Voor een motorboot met minder dan 6 pk hoeft u niet over een vaarbewijs te beschikken. In dat geval staat een schipper u graag bij om u de mooiste plekken langs de kust of op de Franse rivieren te laten zien!