Landenweb.nl

BALI
Bali rondreis

Groene heuvels, mystieke tempels en paradijselijke stranden. Met Bali online ontdek je alle bijzondere kanten van Bali en kun je ook een uitstapje maken naar de Gili eilanden. Je reist op Bali in een auto met privé chauffeur. De afstanden op Bali zijn niet zo groot, waardoor je nooit langer dan een uur of vier nodig hebt om van de ene naar de andere plaats te gaan. Onderweg kun je aangeven dat je wilt stoppen om een foto te maken of een tempel wilt bezoeken.

Tijdens je Bali rondreis verblijf je in kleinschalige, sfeervolle accommodaties die echt bij de sfeer van de omgeving passen. Zo verblijf je in Ubud in een knusse cottage en op Gili Air in een bungalow aan het strand. Naast de bijzonder accommodaties bied Bali online bijzondere excursies aan. Fiets tussen de rijstvelden in Ubud en snorkel in Pemuteran waar je oogverblindend koraal kunt bewonderen. De Gili eilanden kun je ook goed combineren met Bali. Je kunt er met de boot naartoe of we plannen een binnenlandse vlucht voor je in.

Je kunt je eigen Bali rondreis samenstellen door te puzzelen met de bouwstenen, je eigen Bali reis. Onze reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van je ideale Bali rondreis. De reisspecialisten zijn zelf ook op Bali en de Gili’s geweest en adviseren aan de hand van hun eigen reiservaringen. Naast de bouwstenen hebben we ook een aantal Bali rondreizen samengesteld. Bijvoorbeeld de rondreis “2,5 week in het Paradijs” is een afwisselende rondreis waarbij je Bali combineert met Gili Meno. Tijdens deze reis verblijf je een nacht in een homestay in Tirtagangga en ga je in Seraya onder begeleiding van een kok, een typisch Indonesische maaltijd klaarmaken. We kunnen bij onze reizen ook een passende internationale vlucht regelen.