Landenweb.nl

SPANJE
Kerstmis in Malaga vieren

Het is zonder meer de moeite waard om met Kerst een bezoek te brengen aan Malaga. De stad is schitterend verlicht. Door de goede temperaturr kun je zelfs nog een terrasje pakken . En ook is er een groot cultureel aanbod!

De stad is prachtig verlicht, special de wandelpromenade van de Calle de Larios en de schitterend verlichtte bomen op de Plaza de Constitucion en Plaza Marina.

De Spaanse havenstad Malaga ligt in de mooie streek Andalusie, omgeven door bergen en 2 rivieren: Guadalmedina en Guadalhorce die uitmonden in de stad aan de Middellandse Zee. De nieuwe aanwinst Muelle Uno heeft op verschillende plekken live muziek en uitstekende restaurants.In Malaga vind je een vakantie waarin je natuur, cultuur en strand prima kunt combineren.

In de stad zelf zie je veel gebouwen die herinneren aan de geschiedenis van de stad. Bovendien is Malaga de geboortestad van Pablo Picasso. Een bezoek aan het Picasso museum, Pompidou of Thyssen museum mag dan ook niet ontbreken tijdens je bezoek aan Malaga! Door de ligging van de stad aan zee en het natuurgebied Park Natural de los Montes de Malaga, dat net even buiten de stad ligt, kun je alle kanten op.

Overal op straat is het een gezellige drukte met versiering, verlichting, optredens en tapabars op iedere hoek van de straat