Wolken

Vakantie naar Turkije? Visum Turkije aanvragen!Een visum Turkije is voor iedereen verplicht. Gaat u voor een toeristisch bezoek of gaat u voor een zakenbezoek, u dient vooraf een goedgekeurd visum voor Turkije te hebben. Het aanvragen van een visum Turkije is voor vertrek eenvoudig te regelen. Voor elke nationaliteit gelden weer andere regels voor het visum Turkije. De visumplicht voor Turkije geldt voor zowel Nederlandse als Belgische nationaliteiten. Als u land in Turkije dan dient u bij de douane een geldig visum te kunnen overhandigen. Deze dient te corresponderen met uw ID-kaart of paspoort. Komen de passport of ID-kaart gegevens niet overeen met uw visum dan is deze ongeldig. U zal waarschijnlijk ter plekke een nieuwe visum voor Turkije kunnen kopen. Dit is echter “ officieel” niet meer mogelijk maar wij horen dat dit soms nog mogelijk is. Reist u met kinderen, dan hebben deze ook allen een eigen visum nodig.Kort samengevat wie allemaal een visum nodig heeft:
Een visum Turkije is voor iedereen noodzakelijk, hieronder leest u kort aan welke voorwaarden u dient te voldoen om voor een visum Turkije in aanmerking te komen
Wij verstekken het toeristenvisum, u mag hier NIET mee werken of studeren.
U mag wel zakendoen in Turkije, dit houdt in dat u wel zakelijke bezoeken mag doen bij (potentiële) klanten.Het Elektronisch visum voor Turkije?
Het aanvragen van een visum voor Turkije kan vandaag de dag via het internet. Een aanvraag moet u online indienen voor het Turkije visum. Een andere benaming voor het Elektronische visum is het “E-visum”
U dient u aan alle voorwaarden voor de visumaanvraag voldoen om de aanvraag online te kunnen doen. Voldoet u niet aan de voorwaarden voor een aanvraag online van het visum? Dan is het nodig om een afspraak bij het Turkse consulaat te maken. ??Zoals gezegd dient u vooraf uw reis het visum voor Turkije aan te vragen. Mocht u vergeten het visum aan te vragen en in Turkije aankomen dan zal de Turkse immigratiedienst u niet toelaten tot het land. Bij aankomst wordt uw visum en paspoort goed bekeken. De Turkse overheid verleent u de toegang tot het land als uw visum is goedgekeurd, zonder deze toestemming zal u waarschijnlijk ter plekke een aanvraag moeten indienen voor een visum Turkije. Het E-visum voor Turkije zal per mail of per post aan u wordt verstrekt. Per mail kan dit binnen 15 minuten, wij leggen verderop uit hoe u deze met spoed kan aanvragen. Vraag u het visum niet met spoed aan dan zal het maximaal 24 uur duren voordat u het visum van ons ontvangt.De geldigheid van een visum in Turkije?Wanneer u naar Turkije wilt gaan dan is het belangrijk om een visum te hebben. Een visum in Turkije is geldig voor 180 dagen. Het is mogelijk om vrij naar Turkije te reizen in deze periode zonder een nieuw Turkije visum aan te vragen. Het visum Turkije is 180 dagen geldig. Het is echter niet zo, dat u ook 180 aaneengesloten dagen in Turkije mag blijven. U mag namelijk maximaal 90 dagen in het land zijn. Hierna dient u het land te verlaten. Het is wel mogelijk om in de 180 dagen meerdere keren naar het land te reizen zonder een nieuw visum aan te vragen. Blijft u langer dan de 90 dagen in het land dan riskeert u een boete en uitzetting. Het visum is simpelweg niet meer geldig na een verblijf wat langer is dan 90 dagen.Aanvragen van het visum Turkije
Een visum Turkije kunt u via E-visums.nl 24 uur per dag , 7 dagen per week aanvragen. Dit elektronische visum kunnen wij binnen 15 minuten aan u vertrekken indien gewenst. Let u goed op dat de gegevens die u invoert exact op het visum komen te staan. U kan een oneindig aantal reizigers toevoegen tijdens het aanvragen van het visum. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld voor het gehele reisgezelschap een aanvraag in een keer kan aanvragen en betalen. U hoeft dus niet elke reiziger apart af te rekenen.Betaalmethodes
U kan via e-visums.nl met meerdere opties betalen. U kan kiezen uit:
IDEAL
Bancontact
Paypal
Creditcard
OverboekingVisum Turkije aanvraag controleren?
Direct na ontvangst van uw betaling sturen wij een mail met daarin de door u ingevoerde gegevens voor het visum Turkije. Controleert u deze even goed, is de aanvraag door ons nog niet verwerkt dan kunnen wij nog wijzigingen aanbrengen in het aanvraagformulier van uw visum TurkijeEen spoedaanvraag voor uw Turkije visum?
Wanneer u morgen of vandaag naar Turkije wilt gaan en nog geen visum heeft kunt u met spoed een aanvraag indienen voor het Turkse visum. Geef op de aanvraag aan, dat het om een spoedaanvraag gaat. Het Turkse visum zal dan eigenlijk direct behandeld worden en u mag binnen 15 minuten al een email verwachten. U kan nadat u het visum heeft ontvangen deze uitprinten en bij uw paspoort voegen. Bent u niet in het bezit van een printer dan mag u het visum ook laten zien op een tablet of telefoon. Wij rekenen een 5,00 euro voor onze spoedservice.

Artikelen


   TURKIJE

Hoe decadent kan het leven zijn
Zo decadent kan het leven zijn
Van Atalya naar Istanbul en terug
Op vakantie naar Turkije
Eerst bij een tentje een broodje Döner Kebab
eVisum Turkije aanvragen
Visums Turkije aanvragen