Reis naar Thailand


Thailand is een geweldig land voor een lange rondreis of gewoon een relaxte vakantie op het strand. Niet zomaar een strand natuurlijk, maar op een schitterend tropisch eilandje. Toch dien je voor je vertrek wel het een ander te moeten regelen. Hou rekening met de beste reistijd om Thailand te bezoeken, welke inentingen je moet laten zetten en natuurlijk het aanschaffen van goedkope vliegtickets.

Beste Reistijd Thailand


Of je nou lange wandelingen wilt maken door de natuur, de hoofdstad Bangkok wilt ontdekken of liever bruin wilt worden in Zuid Thailand; het is wel zo handig als het weer een beetje meezit. De beste reistijd naar Thailand is als het hier in Nederland op zijn koudst is. Van de maanden november tot en maart kun je in principe in alle regio’s van Thailand prima terecht. Tijdens deze maanden valt er de minste regen en zijn de temperaturen ook nog eens goed. Ideaal dus om in onze winter die kant op te gaan.

Inentingen Thailand


Als je eenmaal hebt besloten wanneer je wilt reizen is het verstandig de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Een daarvan is het laten zetten van een aantal inentingen. Er komen een aantal ziektes in het land voor waar je in Nederland nooit mee te maken hebt. Deze komen in Thailand wel voor door een combinatie van de mindere hygiëne en het tropische weer. Door een aantal vaccinaties heb je hier echter weinig last van. Laat hoe dan ook voor je vertrek naar Thailand inentingen zetten tegen buiktyfus en Hepatitis A. Mocht je een lange reis maken, dan heb je wellicht nog een aantal andere inentingen nodig. Je reisdokter weet hier meer over en kan je een vakkundig persoonlijk advies geven.

Vliegtickets Thailand


Dit eenmaal geregeld kun je echt je reis naar Thailand gaan boeken. Tijdens de beste reistijd kunnen de prijzen voor vliegtickets naar Thailand helaas wat oplopen. Toch zijn er nog genoeg goedkope vliegtickets naar Thailand te boeken. Door een paar simpele stappen te volgen kun je veel geld op je ticket besparen. Vergelijk bijvoorbeeld alle airlines die vluchten naar Thailand aanbieden, maar ook verschillende luchthavens en verschillende tijdstippen om te vliegen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je vliegticket. Eenmaal aangekomen is het tijd om te genieten. De vele bezienswaardigheden, schitterende eilanden en hoogtepunten als Chiang Mai, Phuket en Ayutthaya zijn perfect om je weken lang bezig te houden.

Artikelen


   THAILAND

Reis Naar Thailand
Vraag nu online uw visum voor Thailand aan
Bekpekken door Thailand
Bangkok als startpunt
Chiang Mai en the Golden Triangle
Het zuiden provincie Krabi
Afscheid van Bangkok
Rondreis Thailand 1
rondreis MH deel 1a
rondreis MH deel 2a
rondreis MH 2011 2
Thailand rondreis
Klimaat in Thailand
Hua Hin Far from worries Place
Visum voor Thailand aanvragen