Barcelona Museum
Camp Nou

Je gaat samen met je zoon op reis voor een vader-zoonweekend. Eén ding staat voorop: het moet onvergetelijk worden en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Klinkt goed, maar hoe ga je dat regelen en waar ga je heen? Ons advies aan jou: een voetbalreis met je zoon naar FC Barcelona. We vertellen je graag waarom.


Bij voetbalreizen ga je een weekend weg naar een voetbalclub uit de absolute top van de Europese competities. De meest aansprekende competitie, voor jong en oud, is de Primera División in Spanje. Elke jongen droomt ervan om te spelen bij een wereldclub als FC Barcelona. En met hem alle vaders! FC Barcelona heeft alles in huis: sterspelers, een waanzinnig stadion en een wereldstad als thuishaven.


Samen op reis


De pret begint al bij het uitkiezen van de wedstrijd. Tot aan het moment van vertrek hebben jullie iets om samen naar uit te kijken. En als het moment daar is stappen jullie samen op het vliegtuig naar Barcelona. Bij aankomst in het hotel liggen de wedstrijdkaarten klaar en kan het weekend samen écht beginnen.


Tip: hoe eerder je voetbalreizen naar Barcelona boekt hoe goedkoper de reis.


FC Barcelona


De wereldtop in één team, met sterspelers Messi, Pique, Suárez, Iniesta en Neymar voorop in de strijd. En wat te denken van het indrukwekkende stadion Camp Nou. Met plek voor 99.354 fans het grootste stadion in Europa. Als de spelers het veld oplopen en het clublied ‘Cant del Barça’ meezingen weet je zeker dat de reis niet snel vergeten zal zijn.


Tip: met de ‘Camp Nou Experience’ loop je door het museum en kom je op plekken in het stadion waar je normaal niet kan komen. Een must see tijdens jullie voetbalreis.


Barcelona: een wereldstad


Een vader-zoonweekend naar Barcelona is meer dan een wedstrijd van FC Barcelona beleven. De wedstrijd is het doel, maar de stad heeft tijdens jullie weekend alles te bieden om het vader-zoonweekend compleet te maken. Door de ligging aan de Middellandse Zee kan je van april tot en met oktober aan het strand ravotten. De cultuur en de mediterraanse levensstijl maakt van een bezoek aan Barcelona een onvergetelijke reis.


Barcelona is natuurlijk niet de enige stad om op voetbalreis te gaan in Spanje. Kijk voor meer voetbalreizen naar Spanje ook eens naar Madrid of Valencia.


Alles geregeld op reis


Als je een voetbalreis met je zoon boekt wil je naast een onvergetelijk weekend maar één ding: dat alles perfect geregeld is. Bij goede aanbieders van voetbalreizen boek je de reis van a tot z in één keer. Vliegtickets, het hotel en de wedstrijdkaarten zitten in een pakket. Daarnaast is het aan te raden om te kijken naar aanbieders die wedstrijdbescherming en zitplaatsgarantie bieden. Dan weet je zeker dat alles goed komt en ga je ontspannen op reis om het perfecte vader-zoonweekend te beleven.


De beste voetbalreis naar FC Barcelona boek je met Equipo Voetbalreizen. Kijk voor speelschema’s en meer op de website!

Artikelen

Barcelona en omgeving
Barcelona op de fiets

   SPANJE

Costa Brava Salvador Dali driehoek
van Costa Brava naar Nuria
Fuerteventura eiland van de wind
Costa Azahar en Ebro delta
Andalusië Sevilla
Andalusië Ronda
Andalusië Malaga
Andalusië Granada
Teneriffe
Alcoy in de provincie Alicante
Peniscola
Achterland Costa Brava Besalu Banyoles Gerona
Torrevieja en eiland Tabarca aan de Costa Blanca
Kerst in Spanje
Kersstal van 1400 kilo chocolade in Rute
Met de Kerst naar Malaga
Bezoek aan de historische plaats Antequera
Wandelen in Natuurpark El Torcal bij Antequera
Torroella de Montgri en Massis del Montgri