Reis naar Indonesie


Indonesie heeft vanuit het verleden een sterke band met Nederland maar ook vandaag de dag is het land nog ontzettend populair bij Nederlandse vakantiegangers. Dit is niet gek als je bekijkt wat het land allemaal te bieden hebt. Het populaire Bali is perfect voor een leuke zonvakantie maar ook vrijwilligerswerk is hier perfect mogelijk. De vele eilanden maken vervoer binnen het land lastig, het nemen van binnenlandse vluchten is dan ook nodig als je veel van het land wilt zien. Toch blijft het, helaas, nog een derdewereldland. De hygiëne is niet overal even goed, maar door een aantal inentingen te laten zetten ben je al snel goed beschermd.

Vrijwilligerswerk Indonesie


Zoals gezegd heeft niet iedereen het even goed in Indonesie. Mensen kunnen je hulp oprecht gebruiken en waarderen het ook echt als je ze probeert te helpen. De beste manier hiervoor is het doen van Vrijwilligerswerk in Indonesie. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Van het Engels lesgeven op scholen, tot het klusjes doen in een vervallen weeshuis. Ook de hulp van natuurliefhebbers wordt sterk gewaardeerd, of het nou om dieren verzorgen gaat of om nieuwe bomen planten. Vrijwilligerswerk Indonesie is bovendien de ideale manier om het land en haar fascinerende cultuur snel beter te leren kennen.

Binnenlandse vluchten Indonesie


Indonesie is de grootste archipel in de wereld. De vele duizenden eilanden maken snel verplaatsen van stad naar stad lastig. Het grootste eiland Java is een van de enige eilanden waar je wel meerdere hoogtepunten kunt bekijken zonder het land te verlaten. Als je niet te veel tijd hebt tijdens je rondreis of geen uren in de bus wilt zitten kun je daarom beter opzoek gaan naar binnenlandse vluchten Indonesie. De vele goedkope luchtvaartmaatschappijen en het gebrek aan hoge belastingen zorgen ervoor dat je hier vaak helemaal niet veel geld voor kwijt bent. Een vlucht van Yogyakarta naar Bali kost je bijvoorbeeld maar enkele tientjes.

Inentingen Indonesie


Om tijdens je reis in Indonesie gezond te blijven dien je met een paar dingen rekening te houden. Het is altijd verstandig om geen kraanwater te drinken en te oppassen wat je eet. Ook met het laten zetten van een paar inentingen schiet je een hoop op. Met enkele prikken tegen bepaalde virussen die je daar kunt oplopen zul je een stuk beter beschermd zijn tegen eventuele ongemakken. Je dokter kan je altijd helpen welke inentingen Indonesie het beste voor jouw reis zijn.

Artikelen


   INDONESIE

Reis naar Indonesie
Sulawesi
Sulawesi Java Bali Lombok
Reisimpressie van Java
Reismpressie van Bali
Reisimpressie van Sumatra
Bali Ubud en Seminyak
Rondreis Indonesië
rondreis MH deel 1f
rondreis MH deel 2f
Duiken op Bali in het regenseizoen
Indonesië rondreis
Unieke inwoners van Indonesië
A taste of Bali
Tropisch Gili