Landenweb.nl

INDONESIE
Indonesiƫ rondreis

Van tempels naar rijstterrassen en paradijselijke eilandjes. Met Indonesië online ontdek je de verschillende eilanden van Indonesië, elk met hun eigen cultuur en bijzonderheden. Wandelend door de jungle in Sumatra, spot je de orang oetans in hun eigen omgeving. Fiets op Java naar de Borobudur en geniet daarna van een typische Indonesische rijsttafel en overnacht op Bali in een bungalow in de tuin van een waterpaleis.

Indonesië online biedt verschillende Indonesië reizen, oftewel bouwstenen aan op de eilanden Sumatra, Java, Bali, Lombok, Gilli’s, Sulawesi, Flores en Komodo. Je kunt met de bouwstenen zelf je Indonesië rondreis samenstellen, naar de eilanden die je zelf wilt bezoeken. We hebben ook een aantal Indonesië rondreizen samengesteld, zodat je kunt zien welke eilanden je goed met elkaar kunt combineren. Als je in een plaats graag een nacht langer wilt verblijven of liever de reis in een andere route wilt maken, dan regelen we dat graag voor je.

Je reist met Indonesië online vooral in een privé auto met je eigen chauffeur. Op Java kun je ook een gedeelte met de trein reizen en bij het combineren van eilanden gebruiken we binnenlandse vluchten of boten. Onze reisspecialisten zijn zelf op de eilanden geweest en helpen je graag bij het samenstellen van je favoriete Indonesië rondreis. We hebben sfeervolle, kleinschalige accommodaties geselecteerd welke echt passen in de sfeer van het land. In Ubud op Bali hebben we bijvoorbeeld een knusse cottage uitgekozen die tussen de rijstvelden ligt.

Vind je het lastig om de verschillende bouwstenen op de eilanden te combineren, dan kun je ervoor kiezen om een rondreis uit te kiezen. Met de rondreis “Slingerapen, fietstaxi’s en tempelwachters’ combineer je Sumatra, Java en Bali in 23 dagen. Onze reisspecialisten helpen je graag bij het puzzelen en naast de reis kunnen we ook een bijpassende internationale vlucht regelen.

Klik op de menuknop bovenaan het scherm voor meer informatie