Vakantie Cuba


Een vakantie naar Cuba is een van de leukste reizen die je kunt maken. Met het maken van een rondreis Cuba zie je een hoop schitterende bezienswaardigheden, prachtige stranden en de geroemde Cubaanse cultuur. Er zijn weinig landen in de wereld met een interessantere geschiedenis, deze spreekt nog steeds bij vele tot de verbazing. Tijdens je vakantie in Cuba zul je al dit prachtigs gaan meemaken. Het land is bovendien ontzettend divers. Waar je interesses ook liggen, je zult niet teleurgesteld worden tijdens je reis. Denk alleen maar aan de sigaren die hier geproduceerd worden en je voor een prikje kunt kopen. Of aan de Cubaanse muziek. Wereldberoemd, terecht in onze ogen, en de lokale bevolking kan hier uiteraard perfect op dansen. Prachtig om te zien en als je het lef hebt kun je natuurlijk ook een poging wagen om je aan de Cubanen te meten.

Bezienswaardigheden Cuba


Geniet tijdens je vakantie in Cuba ook van de vele schitterende bezienswaardigheden. In de hoofdstad Havana vind je prachtige koloniale pleinen en in de vervallen straten zie je prachtige klassieke auto’s rondrijden. Andere bezienswaardigheden in Cuba zijn onder meer de Vinales vallei, een prachtig natuur fenomeen. Meer koloniale gebouwen vind je in Trinidad, zeker een van de leukste locaties in heel Cuba. Uiteraard zijn ook de tabaksplantages een bezienswaardigheid op zich zelf. De natuur is sowieso prachtig in Cuba, het landschap is nergens saai te noemen.

Stranden Cuba


Als je meer een strandliefhebber bent kun je alsnog een heerlijke vakantie Cuba hebben. Het land, en vele andere landen in de Caribische regio, beschikt over vele eilandjes en prachtige witte stranden. Het klimaat is er bovendien altijd goed, zelfs in de winter kun je er nog heerlijk op het strand liggen en bruin woorden. De mooiste stranden van Cuba liggen aan de noordkust van het eiland. Vooral de badplaats Varadero is ideaal voor een relaxte zonvakantie. Het is er erg toeristisch maar dit is niet zonder reden. De condities zijn hier ideaal en de stranden allemaal even mooi. Ook op de vele eilanden aan de noordkust vind je prachtige stranden, zoals op het rustige Cayo Coco. Genoeg mogelijkheden dus voor een geweldige vakantie, of een rondreis om nooit te vergeten!

Artikelen


   CUBA

Vakantie Cuba
De zingende palmen van Cuba
Land van sigaren muziek en rode aarde
Rondreis Cuba
Cubaanse schommelstoelen
Cuba rondreis
Cuba zonder zorgen