Hotel.info kaart Brazilie

Brazilië stelt zich voorHet “Land van de Voetbal” zal in 2014 niet alleen de ster van de film, maar ook de filmzaal zelf zijn. Brazilië als gastland van de FIFA World Cup. Het voetballand bij uitstek zal het grootste voetbalevenement dat er bestaat voor de tweede maal in de geschiedenis organiseren. Dit zal een enorme grip hebben over verschillende economische sectoren, en dus ook de hotelsector.

Ondanks de twijfels over de betrouwbaarheid van de investeringen en de faciliteiten om dit wereldevenement in goede banen te kunnen leiden, is de kans groot dat Brazilië dit jaar nog een titel in de wacht sleept en het zal ook duizenden toeristen en voetbal fanaten aantrekken.

Buiten de voetbalgekte is toerisme is een belangrijke reden waarom duizenden toeristen in juni dit land zullen bezoeken. Daarom willen wij van Hotel.Info, hier even dat extra beetje hulp geven aan mensen die of al kaarten voor een of meerdere wedstrijden hebben gekocht, ofwel voor diegenen die gewoon een excuus nodig hebben om deze gigantische Zuid-Amerikaanse reisbestemming te bezoeken.

Wil je interessante informatie over de steden waar de wedstrijden plaatsvinden, en ook over een aantal van de gaststeden waar de deelnemende teams zullen overnachten? Lees dan zeker nog wat verder.
Een beetje Brazilië

Brazilië is het vijfde grootste land ter wereld en de geofysische diversiteit heeft bijna dezelfde verhouding als de culturele verscheidenheid. Het is bijna onmogelijk om de etnische afkomst van de Brazilianen te definiëren, en onwaarschijnlijk om een typisch gerecht te vernoemen als het nationale gerecht.

De antropologische, historische en geografische regio’s zijn een mengelmoes van de ongedefinieerde identiteit van Brazilië die steeds meer toeristen aantrekt. Acaraje en vatapá eten in Salvador of de koele temperaturen voelen van de strenge winter van Porto Alegre. Sommige beweren zelfs dat de beste pizza in de wereld niet terug te vinden is in Italië, maar in São Paulo. Terwijl anderen zich volledig overgeven aan de bruisende, levendige metropool, Rio de Janeiro.

Voor sightseeing tips, eetsuggesties en vele historische en culturele informatie over iedere plaats, check dan de kaart van Hotel.info met alle gaststeden van dit grootste wereldvoetbal-evenement.

Overweeg je een reis naar Brazilië voor de Wereldbeker of gewoon om de nationale wonderen te bezoeken, Brazilië zal je niet teleurstellen.

Lees meer

BRAZILIE LINKS

• Brazilië Tui Reizen
• Fox verre reizen van ANWB
• Brazilie Vliegtickets.nl
• Vakantie Brazilie
• Bezienswaardigheden Brazilië
• Djoser Rondreis Brazilie
• Rio de Janeiro Vliegtickets Tix.nl
• Hotels Brazilie
• Rondreizen Brazilie
• Autoverhuur Sunny Cars Brazilië
• Rondreis Brazilie

Artikelen


   BRAZILIE

Sao Paulo en de watervallen van Iguacu
rondreis MH deel 1b
rondreis MH deel 2b
Brazilië rondreis
Brazilië is meer dan voetbal alleen